L2-News-detail

PinksterRally 2024 - schrijf je nu in!


2024-02-01 | Algemeen

Het verheugt ons te melden dat we ook in het lustrumjaar 2024*, de Rood-wit PinksterRally gaan organiseren! Veel denkwerk was daar overigens niet voor nodig, want de afgelopen 2 jaar hebben we voldoende aanmoedigingen ontvangen om vooral door te gaan. De PinksterRally zal volgens traditie verreden worden op Tweede Pinksterdag, in 2024 valt deze op 20 mei.

We hebben de eerdere deelnemers de afgelopen weken al voorrang gegeven om in te schrijven, wat geresulteerd heeft in een flink aantal inschrijvingen. Sterker nog de helft van de beschikbare startbewijzen is al geclaimd. Aan jullie nu de eer om in te schrijven. Net als de afgelopen editie stellen we de PinksterRally open voor maximaal 55 equipes.

Het belooft het opnieuw een competitieve, uitdagende en bovenal gezellige dag te worden. De deelname is per equipe (2 personen) en bedraagt €125,00 per persoon. Dat is all-inclusive*. Deelnemen kan ook als bedrijf of partner, interesse voor een bedrijfsdeelname of partnership kun je per mail of in het inschrijfformulier aangeven.

Vorig jaar was het maximale aantal teams al snel bereikt, dus we adviseren je niet te lang te wachten met de beslissing tot deelname!

INSCHRIJFFORMULIER 2024

Hopelijk tot 20 mei!

Sportieve groeten,
De Rally Commissie & Rood-Wit Dames 1

*De deelnameprijs is Inclusief; Koffie bij de start, routeboek rally app, rallyschild, koffie onderweg, lunch, borrel, diner en een attentie bij vertrek!

* Lustrum trui - 'Back to the Future'
Het thema van het lustrum is ‘Back to the Future’: de rijke historie van onze club behouden en inzetten voor de toekomst. In dat kader hebben wij een lustrumtrui laten maken met een vintage logo zoals deze op de clubkleding in de jaren 80 ook werd gebruikt. Deze fantastische lustrumtrui is vanaf heden te bestellen via de volgende link  'Lustrum trui Back to the Future'

Share by: