Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

MB1,MB3,MB4, MC4, JB1, JB2, JD1 & JD12 Zaalkampioenen!

13-2


Op zondag 10 maart, huldigen wij tijdens de rusten van D1&H1 onze zaalkampioenen, kom jij ze ook toejuichen!

12.45: Dames 1 -  Wageningen MHC Dames 1

13.20(ca.): Huldiging JB1, JB2, JD1, JD12

14.45: Heren 1 - Spandersbosch Heren 1

15.20(ca.): Huldiging MB1, MB3, MB4, MC4


Hieronder kan je alvast een aantal verslagen lezen.


JB1 Is eerste geworden in de reguliere zaalcompetitie.


JB2 

Jongens B2 glansrijk naar de titel!  Met 12 gespeeld en maar liefst 32 punten zijn de mannen kampioen geworden in de zaal. Met flitsende aanvallers, robuuste verdedigers en een super keeper zijn ze de hele winter al dominant. Slechts twee keer was het een gelijkspel en met name de laatste wedstrijd tegen nr. 2 (daarna nr. 3) Haarlem JB1 was echt klasse. Hoog tempo, mooie combinaties, prachtig zaalhockey. Dit alles onder bezielende leiding van Thijs Kwant, foutloze arbitrage van Kolja, Arnoud, Rian en Kasper en de geweldige support van de ouders was het een meer dan geslaagd seizoen.  Hulde aan onze jongens: FREDERIK, FRISO, MAARTEN, KARS, MAX, TIES, MARTHIJN, TIM, REINIER, MICK, MATS, TIM EN SEPPE.


JD1

Jongens D1 Zaalkampioen
Zondag 10 Februari zijn de Jongens D1 en coaches Julian en Boris zaalkampioen geworden. Met maar liefst 11 gewonnen wedstrijden en een doelsaldo van +95! bleven zij de runner-up met maar liefst 23 doelpunten voor.
Super gedaan jongens, wij zijn trots op jullie allemaal: Lars, Paul, Daan, Tom, Thomas, Dante, Seppe, Servaas en onze goalie Hidde!


JD12

De jongens hebben van de 10 wedstrijden er 9 gewonnen en 1 gelijk gespeeld. Als samengesteld team uit d1 en D2 was dat even wennen maar daarna vol gas. Alles gegeven en verdiend kampioen geworden.


MB1 Is eerste geworden in de reguliere zaalcompetitie.


MB3

Tot de laatste wedstrijd van dit heeft MB3 het spannend gehouden. De laatste wedstrijd was tegen HBS die op de 2de plek in de poule stond. MB3 heeft met 2-1 gewonnen en is daarmee kampioen geworden in hun poule. Het was hun beste wedstrijd van dit seizoen. Echt een ‘finale’ met alles erop en eraan. Eerst 1-0 achter komen en daarna met de nodige kansen en doelpogingen er toch twee in weten te krijgen, daarna de rust bewaard en heel goed de wedstrijd uitgespeeld. Meer dan terecht kampioen en een mooie afsluiting van het zaalseizoen van deze geweldige groep meiden.


MB4

We hadden er niet meer op gerekend om kampioen te worden want we verloren onze laatste wedstrijd tegen HBS nipt en daarmee hadden zij de beste kaarten omdat zij nog twee wedstrijden moesten. Gelukkig voor ons werd de stress voor HBS te groot in deze laatste twee wedstrijden en werden die verloren en gelijk gespeeld! Uiteindelijk bleek ook Bennebroek (de derde kaper op de kust) niet in staat om de resterende wedstrijden te winnen en daarmee werden we kampioen in een competitie waar alles heel dicht bij elkaar lag.


MC4

MC4 zat in een leuke sportieve poule. Samen met HBS en de Strawberries streden ze voor kampioenschap en zie hier het prachtige resultaat. Wat een leuk seizoen! Zaalhockey rules!

 

 

 

Zaalhockey