Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Huisregels voor op en rond het complex van Rood-Wit

18-8

Corona
Op Rood-Wit gelden nog steeds corona regels. Dat betekent 1,5 meter afstand houden van elkaar als je niet (meer) op het veld staat. Bij de trainingen zijn ouders welkom in het clubhuis en op het terras, maar niet langs de zijlijn. Bij de wedstrijden zijn wel toeschouwers welkom op het complex. Uiteraard is de Bar weer open voor een hapje en een drankje.

Op het veld
Tijdens de trainingen en de wedstrijden mogen alleen de trainers/coaches en de spelers op het veld zijn. Broertjes, zusjes en ouders mogen niet op het veld. Honden moeten te allen tijde aan de lijn.

Parkeren
Langs de Zwaluwenweg is het maar aan één kant toegestaan om te parkeren, te weten in de 'vakken' aan de kant van de club. Wie langs de stoep aan de rechterkant van de weg parkeert riskeert eenboete van €140,-!!

Verder vragen wij onze leden om kinderen niet recht voor de ingang van de club 'uit de auto' te zetten. Dat geeft opstoppingen en zorgt voor de kinderen die op de fiets komen voor zeer onoverzichtelijke en vaak gevaarlijke situaties.

Niet op de velden van de golfclub komen.
Rondom de hockeyvelden van Rood-Wit liggen 9 holes van de golfclub Mariƫnweide. Het is niet de bedoeling dat ouders en/of kinderen van Rood-Wit op de golfbaan komen.

Tot ziens op de club!

Het bestuur.
Bestuur