Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

ROOD-WIT SPONSORDINER GROOT SUCCES

20-10

Het even geduurd door alle beperkingen rondom Covid-19, maar het kon eindelijk weer:

het Rood-Wit Sponsordiner!

Tyn Akersloot
Op dinsdag 21 september 2021 organiseerde de sponsorcommissie van Rood-Wit hét jaarlijkse sponsordiner. Deze keer vond het diner plaats bij Tyn Akersloot, tevens onze Terrassponsor én sponsor van het sponsordiner 2021.

 
De aanleiding? Onze trouwe en nieuwe sponsoren bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun.

Die steun was vooral het afgelopen jaar heel essentieel voor onze club!
De sponsoren reageerden massaal op de uitnodiging via de nieuwe Rood-Wit Business Club app, meer dan 30 sponsoren maakten hun opwachting bij Tyn Akersloot.


Prosecco proeverij & wijnen van Wijnhuis Heemstede
De sponsorcommissie had voor de genodigden een avondvullend programma in petto. Zo begon de avond met een proseccoproeverij, gefaciliteerd door onze nieuwe sponsor: Wijnhuis Heemstede van het ‘Rijtje’.

Register vinoloog, Ans van der Weijden, verzorgde de proseccoproeverij en vertelde op een laagdrempelige manier over de prosecco. Dat was een goed begin! De rosé van Fleur Wijnen, één van onze nieuwe sponsoren van o.a. het oefenveldje, de wijnen en prosecco van Wijnhuis Heemstede vielen bij de genodigden goed in de smaak.

Het is mooi om te zien dat steeds meer ondernemers het belang zien van lokale betrokkenheid bij Rood-Wit en enthousiast inzetten op een partnership met Rood-Wit.

Gastspreker Barbara Barend
Naast lekker eten en drinken was sportjournaliste Barbara Barend, die tegenwoordig als coach op Rood-Wit actief is, als gastspreker aanwezig. Barbara trapte af met een inspirerend verhaal over het belang van sportsponsoring in algemene zin, ze refereerde aan succesvolle medaillewinnaars van de recente Olympische Spelen in Tokyo, maar ook aan de sportprofessionals die om redenen niet meer konden presteren en verstek moest laten gaan. Want ook dat is sport.

Daarnaast gaf ze een inkijkje in haar wereld als voormalig topsporter, ging ze in op huidige- en toekomstige ontwikkelingen in de sport, die ze via haar Helden Magazine voor het voetlicht brengt.
Maar Barbara’s belangrijkste boodschap was gericht op kinderen en sport. Ze vertelde met passie hoe sport kinderen leert verbinden, hoe essentieel sport is voor hun ontplooiing, maar ook dat sporten niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid is. Met name voor kinderen die onder lastige omstandigheden opgroeien. Barbara stelde over dit thema aan de aanwezigen een concrete hulpvraag. Het belang van ontplooiing kon op veel sympathie rekenen van onze gasten.

Dit thema staat ook op de agenda van Rood-Wit. Meer concreet: het ondersteunen van de ontwikkeling bij kinderen in de hockeysport niet alleen binnen onze breedteteams, maar ook daarbuiten.

PubQuiz met Jan-Maurits Duparc & Robbert-Jan Bosch
Na het pakkende verhaal van Barbara, was er natuurlijk ook aandacht voor entertainment: dé populaire PubQuiz van het duo Jan-Mauritz en Robbert-Jan. En die werd behoorlijk fanatiek door de aanwezigen beleefd, hetgeen de sfeer de avond naar nog grotere hoogtes bracht. Het team "Eén” met Maarten van Vliet Makelaardij, Fleur Wijnen en L&N Kantoorartikelen won uiteindelijk nipt en wacht met smart op een heerlijk diner :-).


 

We kijken terug op een zeer geslaagde editie van het sponsordiner 2021. Gedurende het komende seizoen volgen er meer sponsorevenementen, zoals de sponsorborrels tijdens Super Sundays die als doel hebben om de groeiende groep sponsoren kennis te laten maken met onze leden.

Er zijn al weer wat nieuwe sponsoren in aantocht. De introductie van die sponsoren zal spoedig te lezen zijn via onze app. Hou deze dus goed in de gaten!

Hartelijke groet,

De Sponsorcommissie van Rood-Wit

Sponsors