Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Indelingen zaalhockey 2021/2022

1-11

Op de website achter de inlogcode bij documenten kan u de teamindelingen zien voor het zaalseizoen 2021/2022. Deze staan in de map zaalhockey 2021/2022. Wij hebben alle kinderen die zich hebben opgegeven tot en met 26 september kunnen indelen. 


We hebben zoveel mogelijk geprobeerd alle kinderen in hun eigen team te houden en als er verschoven moet worden, dit naar boven te doen. Met name in de Meiden C en B is het druk, waardoor er teams groter dan 12 zijn ontstaan. We hebben op deze manier wel geprobeerd dat iedereen die zich op tijd heeft aangemeld wel kan zaalhockeyen. 


Bij de 8E konden we geen teams van kleur indelen, waardoor de bond ze zelf een nummer heeft gegeven. We hebben bij de 8E ook geprobeerd zoveel mogelijk de kinderen bij hun eigen teamgenoten te houden. Alle 8E teams spelen op hetzelfde niveau en wij hebben hier geen selectiekeuzes gemaakt. 


Staat de naam van uw kind er niet bij maar heeft u zich wel opgegeven? Dan kan het zijn dat de opgave niet goed is gegaan. Alle opgaves komen namelijk bij ons in een digitaal bestand. Op basis van deze aantallen zijn de teams opgegeven bij de hockeybond op 27 september. Na deze opgave konden we niet meer wijzigen. Het is daarom ook niet mogelijk nog extra kinderen toe te voegen. Wij hopen op uw begrip. Heeft u toch nog vragen? Mail dan naar [email protected]


Wij zullen binnenkort per team de ouders benaderen voor een manager, coach en scheidsrechters rol. 22 november willen wij het trainingsschema publiceren. De avond van 22 november is ook de coachavond zaalhockey.


Alvast heel veel plezier het komende zaalseizoen!


Sportieve groet


Simon van de Kamer

Technisch Manager Rood-Wit

Zaalhockey