Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Nieuwe sponsor erbij voor Rood-Wit: CRISP

2-11

Rood-Wit heeft er een nieuwe sponsor bij: Crisp, de supermarkt-app voor knettervers eten.

De online super, die zich vooral richt op jonge gezinnen met kinderen, levert in ieder geval de komende jaar een bijdrage. Niet alleen financieel, maar ook met lekkere producten voor op en naast het veld. 

Tetske van Loon is marketing manager bij Crisp, en zelf ook fervent hockeyer. Over de nieuwe samenwerking zegt Van Loon het volgende: "Bij Crisp verheugen we ons erop om de samenleving op een gezonde manier te steunen. Niet alleen financieel maar ook met het delen van de kennis wat goed eten is. Het is belangrijk om dat van jongs af aan al mee te krijgen. In onze Crisp-app vind je met zorg en aandacht gemaakte producten die je juist als sporter goed kunt gebruiken. Denk aan Hollandse druiven, voedzame seizoensgroenten uit Nederland en handige eiwitrepen voor na de training. Bij Rood-Wit kunnen wij een breed publiek bereiken van jong tot oud. Daar sluit onze missie om beter eten bereikbaar te maken voor meer mensen goed op aan.” 

Crisp is de supermarkt-app voor knettervers eten. Ontzettend lekkere producten, volop in het seizoen en ook nog goed geprijsd. Dat krijgt Crisp voor elkaar door rechtstreeks in te kopen bij honderden kleine makers, kwekers en telers. Met de handige app haal je heel gemakkelijk je boodschappen in huis. En wat je vóór 22.00 uur bestelt, wordt morgen in heel Nederland bezorgd.

Crisp heeft zich voor 3 seizoenen gecommitteerd als sponsor aan Rood-Wit en sponsort de doelen van het hoofdveld. Eelco Veltenaar, Voorzitter van A.M.H.C. Rood-Wit, zegt: "Mooi dat zo’n snelgroeiende en sustainable onderneming als Crisp zich zo betrokken en actief opstelt richting sportverenigingen. We zijn zeer verheugd met hun sponsoring de komende 3 jaar en kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Sponsors