Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Schrijf je nu in voor het Rood-Wit Padel toernooi op 25 juni

25-5

Beste Rood-Wit leden,

 

Heb jij de Padelkoorts al te pakken?! Let dan op, want PadelHill en Rood-Wit organiseren samen een spectaculair padeltoernooi op zondag 25 juni! Zowel een ouder-kind toernooi in de ochtend, als een 18+ toernooi in de middag, met een heus TD als afsluiter! Hoe vet is dat!?

 

Treed binnen in de wereld van padel en ervaar de spanning en fun van deze razend populaire racketsport. Gelegen in het prachtige Hillegom, biedt PadelHill de perfecte setting voor dit superleuke toernooi.

Of je nu een doorgewinterde padelspeler bent of net begint, dit toernooi is voor iedereen toegankelijk. Door de verschillende categorieën kun je deelnemen aan wedstrijden die zijn afgestemd op jouw niveau. In de ochtend zal het ouder-kind toernooi plaatsvinden (09:30-12:00 uur) waarbij ieder team 3 potjes speelt van 25 minuten. In de middag is de beurt aan de 18+ categorie (15:00-17:30 uur), waarbij ieder team eveneens 3 potjes speelt van 25 minuten.

 

Het toernooi bij PadelHill staat garant voor spannende wedstrijden, geweldige sfeer en onvergetelijke momenten. Bovendien biedt het de ideale gelegenheid om je padel vaardigheden te verbeteren en nieuwe vrienden te maken. Bij PadelHill kun je genieten van uitstekende faciliteiten, waaronder moderne padelbanen, een oergezellige lounge en dat is nog niet alles… Na een heerlijke middag padellen sluiten we in hockey stijl af en staat er nog een DJ klaar voor een onvergetelijk TD waarbij de voetjes altijd van de vloer gaan! We zijn per slot Rood-Wit 😄.

 

Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in via een van onderstaande formulieren (of beide) en maak je klaar voor een sportieve en enerverende ervaring die je niet snel zult vergeten! De kosten voor deelname zijn 20 euro per persoon en het eerste drankje word je aangeboden door PadelHill. Eventuele rackets en ballen zijn te leen en inclusief in het deelnamegeld. Inschrijving op first come, first served, in dit geval letterlijk 😉

 

Inschrijven Ouder-kind toernooi


Inschrijven 18+ toernooi + TD

 

Sportieve groet!

De organisatie van de toernooien ligt in handen van Rood-Wit Dames 1 en het team van PadelHill

Algemeen