Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

AEGYM

Op de eerste etage van het clubhuis start AEGYM in samenwerking met fitnessleveranciers MATRIX en EGYM een nieuw en innovatief buurtconcept. De klant wordt via de meest moderne, digitale fitnessoplossing volledig bediend en kan indien gewenst zelfstandig en gepersonaliseerd trainen. Met een persoonlijke trainingsapp, meetapparatuur en displays op alle toestellen heeft de klant feitelijk een digitale personal trainer.


Het aanbod
AEGYM is een gymconcept opgericht door moederbedrijf LAMC (Leefstijl Als Medicijn Centrum). Het moderne concept omvat de volgende faciliteiten:

  • Drie trainingszones - Cardio-, Kracht- en Circuittraining - waarbij zelfstandig of met personal trainers getraind kan worden.
  • Ruime aanbod van specifieke trainingsprogramma’s voor de jeugd, senioren, revalidatie en topsport (o.a. hockey, tennis en voetbal).
  • Openingstijden bij aanvang dagelijks van 6:00 uur tot 22:30 uur.
  • Rood Wit leden krijgen 8% korting met de kortingscode: RWLAMC08 

 

Voor de inrichting van AEGYM is gekozen voor de meest hoogwaardige productlijn van onder meer MATRIX en EGYM. Over leefstijl gesproken, de klant kan indien gewenst wereldwijd tijdens een businesstrip of vakantie met haar EGYM-polsbandje in iedere EGYM-sportschool haar eigen training uitvoeren. Zelfs de apparaatinstellingen worden automatisch ingesteld zoals in Aerdenhout. Ook inzicht in trainingsdata en monitoring wordt gefaciliteerd. Alle persoonlijke trainingsdata wordt via een app weergegeven en kan ook gekoppeld worden met de meest gangbare devices zodat het persoonlijke dashboard, denk aan trainingsresultaten, spierdisbalansen, metingen, biologische leeftijd, ranking, etc., gemonitord kan worden. Niet alleen voor eigen inzicht maar eventueel ook om te delen met betrokken specialisten of personal trainers.

 

Visie op gezondheid
De nieuwe onderneming heeft een duidelijke visie waarbij zij drie ‘pilaren’ in haar beleid hoog in het vaandel houdt: (1) een sterke en warme connectie met de buurt, (2) de trainingsfaciliteiten dienen zo gepersonaliseerd mogelijk te worden aangeboden en (3) de activiteiten en resultaten dienen zo goed mogelijk gemonitord te worden.

 

AEGYM gelooft dat het zo goed mogelijk personaliseren van de trainingsbehoefte het beste resultaat geeft. Of dat nu voor een gezonde leefstijl is of voor een topsport-prestatie. Geen verrassing eigenlijk aangezien AEGYM is voortgekomen uit een organisatie die leefstijlprogramma’s aanbiedt.

 

Organisatie met een warm hart
AEGYM is een gezonde organisatie en staat via LAMC in contact met: personal trainers, yoga- en mindfulness docenten, therapeuten, diëtisten, orthomoleculaire specialisten, acupuncturist, masseurs, huisartsen, die op een vriendelijke wijze met elkaar samenwerken. De organisatie is een commercieel bedrijf maar kiest ervoor dit uit te voeren vanuit een sociale gedachte. Er wordt continu geïnvesteerd in verbetering van programma’s en processen. "Niet alleen de beste faciliteiten en experts in huis halen, maar ook de positieve energie en liefdevolle samenwerking zorgt voor een gezonde omgeving.”, aldus Paul Crawfurd.