Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Sponsormogelijkheden

A.M.H.C. Rood-Wit is de op vier-na-oudste hockeyclub van Nederland. Gelegen op een van de mooiste complexen van Nederland, met een prachtig nieuw clubhuis, is A.M.H.C. Rood-Wit een bloeiende familieclub met ruim 1.600 leden. 

 

Sportsponsoring is een mooie manier om een bijdrage te leveren aan uw naamsbekendheid en een prachtig instrument om uw sportclub te steunen. Daarbij komt u in contact met onze actieve 1.600 leden en evenveel passieve leden (ouders van spelende jeugd) en onze overige sponsoren binnen de club.


Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsoren die een bijdrage willen leveren aan de club.

Vormen van sponsoring:

Sponsorpakketten

We hebben een mooie menu kaart opgesteld waarin alle mogelijkheden staan beschreven. Sponseren kan al vanaf 500,- euro per jaar. Vraag naar de menukaart [email protected] 


Kledingsponsor 1

Shirt-Broek/Rok sponsoring; alle leden van A.M.H.C. Rood-Wit spelen in het officiële Rood Wit tenue. Onze kledingsponsor is Indian Maharadja en de kleding wordt gesponsord door onze hoofdsponsoren; Markel, DRS makelaars, Das Import en Aerdenhout Villabouw. Leden van Rood Wit zijn verplicht om in dit officiële Rood Wit tenue te spelen en onze officiële kleding dealer is Intersport Twinsport in Cruquius. Interesse voor kleding sponsoring, vraag naar de mogelijkheden via [email protected]


Kledingsponsor 2

Trainingspakken. Geïnteresseerd om je team of team van je kind te sponsoren? Dat kan, we vragen geen sponsorbijdrage voor het sponsoren va trainingspakken/hoodies/jacks mits; 

  • De kleding wordt aangeschaft bij Intersport Twinsport in Cruquius en van onze kledingsponsor Indian Maharadja.
  • Wil je hier gebruik van maken dan krijg je op een teamorder 30% korting bij Intersport Twinsport. Vraag naar Dennis Knuppe via [email protected] voor een prijsopgave. 
  • Drukwerk dien jezelf te regelen.
  • Vraag altijd aan de sponsorcommissie toestemming in verband met de reclame code commissie van de KNHB.
  • Mochten er toch onduidelijkheden zijn vraag het aan de sponsorcommissie
Kledingsponsor 3
Via onze fanshop kan je ook kleding aanschaffen voor je team. Daarnaast kan je ook leuke clubgerelateerde items aanschaffen om in te trainen of als casual wear. De kleding kan je laten bedrukken met de sponsoren via de fanshop. 


 Sponsoring en de belastingdienst

U kunt sponsoren om reclame te maken of om iets te doen voor het maatschappelijk belang. Vraag altijd een factuur waarop de tegenprestaties staan die u krijgt. De sponsorkosten zijn dan als reclamekosten 100% aftrekbaar van de winst.


Wij kunnen uw steun goed gebruiken. Op die manier draagt u de hockeysport en A.M.H.C. Rood-Wit een warm hart toe? Bij interesse neem contact met ons op door een mail te sturen naar [email protected] en dan bellen wij u zo snel mogelijk! 

 

Serge Enneman, HP van Asselt, Oda van den Ende, Desi Wentink, Katrien de Ruijter, Arthur Minderop, Rosa di Lisa en David Lette