Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Sponsorpagina

A.M.H.C. Rood Wit Sponsoren

We hebben iets nieuws speciaal voor Rood Wit leden. De nieuwe unieke Rood Wit paraplu! Een musthave voor iedereen die onze mooie club een warm hart toedraagt. Hou het droog en bestel de paraplu voor slechts €15. In samenwerking met Maarten van Vliet. 


Je kan dit unieke item rechtsreeks bestellen via de Rood Wit Club App. Ga naar de app en klik onderin om het Home icoon. Bovenaan de pagina staat de paraplu. Als je daar op klikt dan volgt de rest van zelf. 

Hou het droog! 

Daarnaast hebben we ook nog hele mooie kortingsvouchers. Op vertoon van jouw geselecteerde voucher krijg je interessante kortingen. Bijvoorbeeld 50% korting op je tweede pizza bij Thyn Akersloot. Of een luxe Borrelboxx voor 4 personen voor maar 30,- euro. Of je tweede pannekoek gratis, bij Kraantje Lek. 

Kijk voor alle deals in je Rood Wit Club App. Open je app, klik op het icoon Teams of Club en dan zie je een rode knop met sponsorvouchers. Klik erop en de rest volgt vanzelf. 

En dan hebben we nog iets leuks, namelijk de win win deals. Deals waarmee je ook je club helpt. Kijk maar eens op de volgende link: