Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Wijziging indeling bardienst op Rood-Wit- seizoen 23/24

14-7

Bardiensten op Rood Wit:

Vanaf aankomend seizoen wordt de manier van het indelen van de bardiensten veranderd. Per bardienst wordt een team (ouders van de jeugd spelers) aangewezen om bardiensten te draaien op de zaterdagen.

Bardiensten blokken op de zaterdag:

07.30u - 10.30u  - 4 barmedewerkers
10.30u - 14.00u  - 6 barmedewerkers
14.00u - 17.00u  - 6 barmedewerkers
17.00u - 19.30u  - 4 barmedewerkers

Bardiensten blokken op de zondag:
09:30u - 12:30u - 3 barmedewerkers

Deze informatie wordt met de teams gedeeld via de lisa app. De ouders kunnen onderling bepalen wie de bardiensten draait, zodat de vrijwilligers taken meer evenredig onderling verdeeld worden (rijdiensten/manager/ barhoofd/fluitdiensten/ coach/ bardiensten).

Ouders kunnen bijv. ook de bardienst opsplitsen, zodat alle ouders ook een deel van de wedstrijd kunnen zien. Deze indeling wordt geheel bij de teams neergelegd.

De barindeling wordt zoveel mogelijk tegelijk met de wedstrijden ingepland, zodat elk team op tijd de verdeling kan maken. De manager/ coach van het team is verantwoordelijk voor de barindeling en geeft de indeling uiterlijk de maandag  voor de bardienst via [email protected]door. 

Mochten ouders onverhoopt toch de bardienst niet kunnen draaien, dan dient dit binnen het team zelf opgelost te worden. De ouders worden tijdens de bardienst door een barhoofd begeleid.

Door dit per team in te delen betekent dat je maximaal 2x per jaar als team wordt ingedeeld. Voor ouders met meerdere kinderen op Rood-Wit betekent dit dat zij voor elk team een eventuele bardienst moeten draaien.

Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie!
Tot in het nieuwe seizoen!

Sportieve groet,
Barcommissie Rood-Wit

Bar