Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Algemeen

A.M.H.C. Rood-Wit is de op vier-na-oudste hockeyclub van Nederland. Gelegen op een van de mooiste complexen van Nederland, met een prachtig nieuw clubhuis, is A.M.H.C. Rood-Wit een bloeiende familieclub met ruim 1.600 leden. Rood-Wit heeft een bloeiende jeugdafdeling, heren en dames 1 die landelijk tophockey spelen, een rijk gevulde seniorenafdeling en Veteranen en Veterinnen van alle niveaus. Daarnaast is er ook ruimte voor de zesjarige Tumtummetjes om elke zondag een eigen sportief en leerzaam hockeyfeestje te beleven.

Toppers

Op Rood-Wit is zowel ruimte voor topprestaties als voor breedte-hockey. De ambitie is om het eerste dames- en herenteam stabiel mee te laten draaien in de Overgangsklasse. Deze teams worden zoveel mogelijk samengesteld uit spelers uit onze eigen jeugdopleiding. Een goede jeugdopleiding in de breedte met extra aandacht voor de topjeugd is daarom essentieel. Ook onze Veteranen en Veterinnen draaien mee op het hoogste niveau.

Gezelligheid

Maar voor het grootste deel van de club is hockey gewoon een sportieve activiteit in een sfeervolle omgeving. Ook wie gewoon leuk wil hockeyen en waarde hecht aan de derde helft, kan dus op Rood-Wit zijn hart ophalen. Overigens: ook de topteams genieten volop van die derde helft, want op Rood-Wit is altijd wel iets te beleven. Daar staan commissies als het Jeugdbestuur en de Thé Dansant-commissie garant voor! Ook individuele elftallen ontplooien op zondag initiatieven waar de hele club plezier aan beleeft: Oestermeisjes, smartlappenkaraoke of een skihutevenement.