Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Sponsorpagina

Hedin Automotive B.V. Sponsoren

Hedin Automotive B.V.

Koop of lease een Volvo Hedin Automotive Haarlem en verdien €1.000,- voor Rood-Wit!

 

Volvo is sinds 1994 fan van de Nederlandse hockeysport en partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo steunt met name de talentontwikkeling van de KNHB en de nationale jeugdelftallen.

Hedin Automotive Haarlem is de Volvo dealer in onze regio en al jaren een trouwe sponsor van onze club. De samenwerking is uniek en erg aantrekkelijk, want naast het reguliere sponsorpakket zorgen Hedin Automotive en Volvo voor een extra clubbonus die kan oplopen tot vele duizenden euro’s voor Rood – Wit. Het principe is heel eenvoudig; koop of lease je als lid van Rood-Wit een nieuwe Volvo bij Hedin Automotive, dan ontvangen wij van Volvo maar liefst € 1.000,- per auto! 
Speciaal voor het 25 jarige jubileum is er dit jaar ook een clubbonus van € 500,- bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Wil je onze club extra steunen en overweeg je een andere auto? Ga dan zeker eens kijken bij 
Hedin Automotive aan de Leidsevaart 576 in Haarlem. Ze vertellen je graag alles over hun prachtige modellen en geven je meer informatie over de Volvo clubbonus.